В Ізраїлі почали маркувати "небезпечні" продукти

10.04.19 - 17:48

З 2020 року всі продовольчі товари з підвищеним вмістом жирів, солі і цукру, вироблені в Ізраїлі, підлягають кольоровому маркуванню, передає УНН з посиланням на 9-й канал ізраїльського телебачення.

 

З 2020 року всі продовольчі товари з підвищеним вмістом жирів, солі і цукру, вироблені в Ізраїлі, підлягають кольоровому маркуванню, передає УНН з посиланням на 9-й канал ізраїльського телебачення.

Відзначається, що окремі виробники харчування вирішили не чекати 2020 року. Йдеться про концерн "Тнува". Днями підприємство поставило на ізраїльські прилавки сир жирністю 9% з відповідним червоним маркуванням. Що означає порогові значення вмісту насичених жирів, солі і цукру.

У "Тнува" пояснили, що на даний момент більше 80% продукції концерну відповідає харчовим нормам і не підлягає маркуванню.

Експерти вважають, що концерн почав маркувати товар завчасно з метою зменшити можливі збитки - щоб споживач звик до "небезпечного" кольору, і не відмовляв собі в купівлі того чи іншого товару.

 

Комментарииcomm.jpg

captcha code
Отправить