Михайло Мудрик провів на полі всі 90 хвилин у переможному матчі «Челсі» проти «Барроу»

26.09.24 - 11:36

first_imageПосеред тижня в англійському футболі відбулися матчі 1/16 фіналу Кубка Англійської Ліги, у рамках яких «Челсі» приймав на своєму полі представника четвертого дивізіону «Барроу». Головний тренер лондонської команди Енцо Мареска вирішив довіритися Михайлу Мудрику, який провів на полі всі 90 хвилин і заробив непогану оцінку.

Матчі АПЛ і національних кубків за участю українських футболістів детально висвітлює БК «Фавбет», а якщо активувати промокод Favbet.ua, то з'явиться можливість зробити безкоштовне парі.

Після не найуспішніших виступів на старті сезону Михайло Мудрик вибув зі стартового складу «Челсі», провівши на лаві запасних матчі проти «Борнмута» та «Вест Гема». Однак наставник «Аристократів» Енцо Мареска неодноразово говорив про те, що український футболіст ще отримає шанси під час кампанії.

І італієць дотримав свого слова - у матчі 1/16 фіналу Кубка Англійської Ліги Мудрик вийшов у стартовому складі на матч проти представника Другої ліги «Барроу». Як і очікувалося, лондонці не зазнали проблем у матчі з такою скромною командою, здобувши перемогу з рахунком 5:0. Крістофер Нкунку оформив хет-трик, ще по одному голу записав на свій рахунок Нету. Михайло провів на полі всі 90 хвилин, відзначившись гольовою передачею на гол Нету. За підсумками зустрічі українець отримав високу оцінку - 7,4.

Комментарииcomm.jpg

captcha code
Отправить