Правильне відкриття ресторана - залог вашого успіху в бізнесі

19.09.16 - 21:00

    Відкриття ресторану це завжди відповідальний крок. Є багато складових, які відповідають за реалізацію данного проекту. Одна з складових успішного бізнесу - правильно підібраний професійний інвентар та обладнання.  

    Купуючи наплитний посуд для ресторану, необхідно приділити належну увагу якості сковорідок і каструль. Купівля інвентарю для ресторанної кухні може бути дорогим вкладом, але в довгостроковій перспективі. Це дозволить заощадити гроші, так як якість такого наплитного інвентарю в рази перевищує якість звичайних каструль і сковорідок для домашнього використання.

Види матеріалу виготовлення:

  • мідний ;
  • посуд з нержавіючої сталі;
  • чавунний;
  • алюмінієвий;
  • посуд з антипригарним покриттям.

    Всі матеріали мають свої особливості, які потрібно враховувати при виборі. Мідь дуже оригінальна, володіє прекрасною теплопровідністю, але дорога і за нею складно доглядати. Чавун дуже добре зберігає тепло, але вбирає запахи страв, які готуються в ньому і має значну вагу. Алюміній – легкий і недорогий матеріал, але він легко деформується і окислюється, втрачаючи зовнішній вигляд. Посуд з нержавіючої сталі красивий і міцний, але має низьку теплопровідність. Антипригарне покриття забезпечує рівномірне прожарювання і економну витрату масла, але при цьому його легко пошкодити.

    Вибір посуду відрізняється і в залежності від обладнання, на якому готуються страви. Каструлі, які підходять для газової і електричної плити, можуть не підійти для індукційної плити. Для неї потрібно використовувати інвентар, який має феромагнітні властивості, тобто притягує звичайний магніт.

    Вибираючи різноманітний інвентар, також потрібно переконатися, що казанки і сковорідки відображають стиль і концепцію ресторану. Особливо якщо в закладі відкрита кухня, яка постійно на очах у клієнтів. Цікаві візерунки і кольори є хорошим способом, щоб зробити кухню яскравою і незвичайною. Потрібно пам'ятати, в першу чергу люди їдять очима.

Різновиди наплитного посуду за цільовим призначенням

     Для того щоб приготувати цікаві страви в розпорядженні кухаря повинні бути жаровні, горщики, деко, пароварки, сковороди вук, мангали і багато іншого. Але мінімальний набір для ресторану повинен включати:

1. каструлі

2. котли;

3. сковороди;

4. сотейники.

      В інтернет-магазині «Торгоборуд» можна купити наплитний посуд високої якості на будь-який смак. Кваліфіковані менеджери дадуть відповідь на всі Ваші питання, порадять і допоможуть вибрати необхідний інвентар. Торгоборуд пропонує швидку доставку в будь-який куточок України, асортимент, який задовольнить найвимогливішого користувача і демократичні ціни на продукцію. Більш детально з продукцією можна ознайомитись у нас на сайті http://torgoborud.com.ua/ua/profesiynyy-posud-dlya-restoraniv-kafe-bariv.