Популярні види суші у Львові

04.06.18 - 12:49

Суші — це страва, яка бере своє коріння з далекої, східної Японії. За останні роки, вона набрала шаленої популярності серед молоді Львова та інших міст України. Любителів чогось екзотичного та пікантного. Суші не просто смачні, вони й корисні. Як відомо, японці здорова нація, вони стрункі та довго живуть. Це все завдяки стравам та продуктам, які вони вживають. Саме, суші є однією із цих страв. Тепер, не потрібно бігти за квитком на літак в Японію, щоб спробувати цю чудову страву, вам достатньо скористатися послугою доставки.

Львів надзвичайно колоритне місто, в якому шанують традиції та національну кухню. Але, коли львів’янам набридає буденність і всі домашні страви (переважно української, традиційної кухні), хочеться чогось унікального, то вони відвідують ресторани східної кухні, де готують суші або замовляють доставку суші Львів. Японська кухня і суші зокрема, набрали у Львові шаленої популярності не тільки серед молоді, а й людей більш поважного віку. В цьому місті, ви можете зустріти безліч ресторанів та кафе японської кухні.

Які види суші готують у Львові?

Суші (страва японської кухні), яка готується з рису, риби та морепродуктів. Відомі такі види суші:

  • Нігірі — спресована грудочка рису, на яку зверху кладуть рибу або різноманітні морепродукти.

  • Інарі — готуються зі смаженого сиру тофу (основа), рису та овочів (начинка).

  • Тірасі — це японський варіант плову, тільки замість м’ясної начинки — рибна.

  • Макі — відомі нам як роли.

Роли — це один із видів суші ,які готують із листків норі (різновид водоростей, які висушують), рису та різних начинок (риби, морепродуктів, овочів, сиру та інших).

У Львові ви можете спробувати такі види ролів, як:

  • Хосомаки, зазвичай маленькі роли з одним видом начинки.

  • Урамаки, готують з двома видами начинок (інколи їх більше) та рисом догори (норі та начинка всередині).

  • Темакі — це великі роли (схожі на конус), їх не розрізають на шматки, тому традиційно їдять руками.

  • Футомаки — найпопулярніші, готуються з декількома видами начинки (2-3).

Чи популярна доставка їжі у Львові?

За останні роки Львів шалено розвинувся і модернізувався. Тепер, це місто, не просто культурна столиця України, а сучасний мегаполіс з родзинкою в центрі міста. Люди тут багато працюють і часу для приготування їжі майже не залишається, тому львів’яни почали часто замовляти їжу додому. Також, ця послуга популярна серед туристів, які погано знають місто.

Якщо ви втомлені після важкого та насиченого дня, не маєте сили йти в магазин за продуктами та готувати вечерю, або хочеться чогось унікального та смачного, а в ресторан їхати вже пізно, тоді замовте їжу додому. І насолоджуйтеся відпочинком!