Збірна України з футболу зіграла внічию з Шотландією: 0-0

28.09.22 - 20:44

first_imageЗбірна під керівництвом головного тренера Олександра Петракова завершила боротьбу в Лізі націй та потрапила в третій кошик жеребкування відбіркового циклу Євро-2024.

В наступному сезоні вся країна продовжить вболівати за збірну, а робити ставку на футбольні матчі можна в одній з кращих БК 1xbet

Матч з шотландцями відбувся 27 вересня в польському Кракові. Збірна України показувала непоганий футбол до самого фінального свистку, перемога була дуже важлива. Нічия чи поразка не змінили б положення в таблиці групи, а ціль була одна — вийти на перше місце. Вболівальники побачили декілька небезпечних прострілів та ударів по воротам, але забити гол так і не вдалось — результатом стала нічия: 0:0.

На превеликий жаль, команда зайняла лише друге місце в таблиці групи: після Шотландії, випереджаючи Ірландію та Вірменію. Наступний сезон Ліги націй 2022/2024 Україна розпочне в дівізіоні В. Сподіваємось, що перемог буде більше.

Вболівальників також хвилює доля головного тренера Олександра Петракова, у якого добіг кінця контракт, підписаний з УАФ. З 2021 року тренер провів на керівній посаді у збірній 15 матчів, з них всього 2 завершилось поразкою. Гарний це результат чи ні, чи буде продовжений контракт з Петраковим — поки що невідомо, чекаємо рішення президента УАФ. 

 

Комментарииcomm.jpg

captcha code
Отправить