Роман Яремчук може перейти в «Барселону»

21.04.22 - 17:22

first_imageКар'єра Романа Яремчука в «Бенфіці» може закінчитись. Португальські ЗМІ повідомляють, що керівництво «орлів» незадоволене діями українця. Від 26-літнього форварда очікували більшої результативності.

Влітку 2021 року Яремчук підписав 5-річний контракт з португальським грандом. За уроженця Львова «Бенфіка» заплатила бельгійському «Генту» 17 мільйонів євро. Відпрацювати ці кошти в Лісабоні українцю не вдалося. В чемпіонаті Португалії він забив тільки 6 голів, а також віддав 3 результативні передачі.

Головний тренер «Бенфіки» Жорже Жезуш вже запланував кардинальні перестановки у лінії нападу команди. Для українця там місця немає. Скоріше за все, в літнє міжсезоння його виставлять на трансфер.

Незважаючи на низьку результативність, деякі претенденти на Романа вже є. Варто відмітити, що це не останні команди у своїх чемпіонатах. Наприклад, іспанська «Барселона». За інформацією деяких джерел «каталонці» хотіли придбати одноклубника Яремчука Дарвіна Нуньєса. Проте португальці не хочуть продавати уругвайця. Вони просять за нього 60 мільйонів євро. «Блаугранас» не хочуть платити такі кошти за футболіста, тож вирішили переключитися на Романа. Ймовірність цього трансферу букмекерська контора Favbet оцінює коефіцієнтом 5,00.

Варто зазначити, що Favbet вважається одним із найкращих українських букмекерів. Свій статус він підтверджує особливою щедрістю. Наприклад, усім новим клієнтам Favbet дарує привітальний бонус у розмірі до 4500 гривень.

Ще одним претендентом на Яремчка вважається «Мілан». Італійці проявляли інтерес до українця ще тоді, коли він виступав у складі «Гента». Щоправда тоді його придбати не вийшло. «Россонері» продовжують пошук кваліфікованого форварда, тож вирішили повернутися до варіанта з Романом. На переїзд українця на «Сан-Сіро» букмекер пропонує коефіцієнт 15,00.

В лінії букмекерської контори Favbet також присутні декілька інших команд, проте перехід Яремчука в їх склад вважається малоймовірним. Наприклад, трансфер в «Дженоа» оцінюється коефіцієнтом 100,00. Поставити на київське «Динамо» можна за 300,00. Аналогічний коефіцієнт букмекер пропонує на перехід в донецький «Шахтар».

Незважаючи на інтерес до Яремчука з боку деяких клубів, Favbet все ж вважає, що українець залишиться в столиці Португалії. Поставити на те, що після літнього трансферного вікна Роман продовжить виступати за «Бенфіку» можна за 1,20.

Комментарииcomm.jpg

captcha code
Отправить