Національна збірна України зустрічає нового тренера, якому вдалося виграти молодіжний чемпіонат світу

02.09.21 - 11:01

first_imageНовий тренер національної збірної України з футболу: досвідченість та успіх

Олександр Петраков тепер виконує обов`язки головного тренера національної збірної України. Ця інформація з`явилася на перевіреному сайті https://www.ukrinform.ua/

Досвідченість та успіх 

Згадуючи про Андрія Шевченка, Петраков так само представляється вихованцем київської команди "Динамо", проте кар'єра гравця у нього достатньо невелика. Йому не доводилося грати вище, ніж союзна перша ліга. 

Минулий тренер практично одразу почав працювати на своїй посаді, а Петраков повинен був пройти нелегкий та довгий шлях для того, щоб отримати це призначення. На клубному рівні він займався тренуванням клубів з першого українського дивізіону:

  • Торпедо у Запоріжжі;
  • ЦСКА-2 у Києві;
  • Спартак у Сумах;
  • Футбольний клуб "Вінниця". 

До речі, якщо говорити про футбольні клуби, то наразі все більше хлопців планують займатися футболом навіть для власного задоволення, тому їм потрібно як мінімум придбати спортивну форму та якісне взуття, щоб уникнути пошкоджень. В інтернет-магазині R-Gol.com https://www.r-gol.com/uk можна придбати спортивний одяг, взуття та все необхідне для занять спортом за вигідними цінами. 

Де працював до цього

Починаючи з 2001 року Петраков повністю присвятив себе дитячо-юнацькому футболу. А з 2010 він тренував ряд різноманітних юнацьких збірних України та зміг досягти великого успіху. 

Чого слід очікувати збірній 

Те, що призначили Петракова, досить сильно нагадує той момент, коли на цю посаду обрали Михайла Фоменка у грудні 2012 року. Багато людей думали, що чоловік не буде в змозі принести користь команді, проте його робота була дійсно успішна. Він зміг витиснути з команди усе, що тільки було можливо та вивів її у фінал Євро-2016. Наступні обставини зіграли не на користь Фоменка, але то інша історія. 

Варто зазначити, що філософія Петракова має схожість зі стилем Фоменка, який ставив показники обережності, та надійного захисту на перший план. Модні тактичні ідеали не цікаві для нього, він не вимагає контролю за м'ячем і гру через пас. 

Петракову до вподоби перемога з рахунком 1:0, оскільки він займається тверезою оцінкою можливостей українських футболістів. Але кількість пропущених м'ячів буде стовідсотково менша, ніж раніше. 

Іншою відмінною якістю нового тренера виступає його здібність шалено мотивувати оточення та підлеглих. 

Олександр Васильович розуміє, як правильно, чітко та дохідливо донести власну точку зору, підняти дух в команді та налаштувати усіх на відповідний лад. Чи зможуть дорослі статусні футболісти підкоритися йому? Скоро дізнаємося.

Комментарииcomm.jpg

captcha code
Отправить