Шаблістка Комащук виборола медаль на етапі Кубку світу у Франції

12.11.18 - 22:00

Українська шаблістка Аліна Комащук завоювала "бронзу" на етапі Кубка світу у французькому Орлеані. Про це інформує Національна федерація фехтування України, передає УНН.

Українська шаблістка Аліна Комащук завоювала "бронзу" на етапі Кубка світу у французькому Орлеані. Про це інформує Національна федерація фехтування України, передає УНН.

У груповому раунді українка виграла чотири поєдинки з шести, після чого успішно пройшла кваліфікацію. В 1/32 фіналу Комащук здобула перемогу над французькою віце-чемпіонкою Європи Шарлоттою Лембах (15:13), далі вибила з боротьби ще одну представницю Франції Сауссен Будіаф (15:11), виграла у чинної чемпіонки світу Софії Позднякової (15:10) з Росії і виявилася сильнішою американки Хлої Фокс-Гітомер (15:5).

Дорогу до фіналу нашій спортсменці перегородила третій номер світового рейтингу Анна Мартон з Угорщини, яка обіграла Комащук з рахунком 15:10. За підсумками турніру в Орлеані саме угорка стала чемпіонкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка Харлан не зуміла захистити титул чемпіонки світу

Щодо командних змагань, то тут українкам не вдалося потрапити в призи. Збірна України в складі Комащук, Юлії Бакастова, Олени Писаренко і Олени Вороніної показала 10-й результат.

В 1/8 фіналу українські шаблістки поступилися Іспанії (33:45) і таким чином могли претендувати тільки на 9-16 позиції. Після Комащук, Бакастова, Писаренко та Вороніна перемогли Туреччину (45:41) і Польщу (45:43), а в бою за 9-е місце програли Японії (39:45).

Нагадаємо, що Комащук виборювала медаль на ОІ-2016. Українська шаблістка Аліна Комащук завоювала бронзу на етапі Кубка світу у французькому Орлеані.

Источник: УНН

Комментарииcomm.jpg

captcha code
Отправить