Українці здобули сім медалей на старті ЧС з підводного плавання

18.07.18 - 17:48

У столиці Сербії – Белграді, стартував чемпіонат світу з підводного спорту (плавання в ластах), повідомляє УНН з посиланням на ММСУ.

У столиці Сербії – Белграді, стартував чемпіонат світу з підводного спорту (плавання в ластах), повідомляє УНН з посиланням на ММСУ.

У перші два змагальні дні Данило Колодяжний завоював титул "чемпіона світу" на дистанції 100 м у дисципліні "плавання в біластах". Чемпіоном світу з плавання в ластах став Олександр Одіноков. Дистанцію 1500 м наш спортсмен подолав за 12:20,64 хв.

Євген Степанчук, обійшовши двох росіян, здобув "золото" з плавання в біластах на дистанції 200 м з результатом 1:35,37 хв. За крок від нагороди на 200 м зупинився ще один наш співвітчизник Дмитро Колодяжний, до нагороди йому не вистачило 0,001 с.

У змішаній естафеті 4х100 м у дисципліні "плавання в біластах" українці піднялися на другу сходинку світової першості.

Авторами медалей разом Данилом Колодяжним стали Артур Артаманов, Ірина Пікінер та Маргарита Смірнова. У жіночих змаганнях на цій дистанції Євгенія Олейнікова стала срібною призеркою першості.

Також Олексій Захаров замкнув трійку найкращих на дистанції 400 м у дисципліні "плавання в ластах", а Антоніна Антоняк піднялася на другу сходинку п’єдесталу серед жінок у плаванні в біластах на дистанції 200 м.

Як повідомляв УНН, доробок українців на Кубку світу з підводного плавання стали 36 нагород. 

Источник: УНН

Комментарииcomm.jpg

captcha code
Отправить